Nejprodávanější
На складе

Ústni voda Total proti zubnímu kazu L.B. 400ml

Код товара:
n110013
EAN:
8720182994721
Общая доступность выбранного варианта:
2 кол-во
Описание:

Ústni voda Total proti zubnímu kazu L.B. 400ml

Total Complex bojuje proti základní příčině rozvoje závažných ústních problémů – plaku, který způsobuje kazy, ovlivňuje zabarvení zubů, vede k tvorbě zubního kamene a krvácení dásní. Oplachové složení je obohaceno o minerální složky a bylinné extrakty, neobsahuje parabeny, SLS a alkohol a je doporučováno zubními lékaři pro každodenní použití: mořská sůl pomáhá předcházet škodlivému účinku plaku na zubní sklovinu; extrakt ze zázvoru a čaj matcha posilují dásně, chrání je před záněty a krvácením. 

Složení: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sea Salt, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, Disodium EDTA, Lactic acid, Menthol, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium Carrageenan, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Xanthan gum, Benzyl Alcohol, Cironellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090. 

Podmínky skladování: Skladujte v suchu a chladu.

Způsob použití: naplňte uzávěr leštidlem. Po dobu 30 sekund důkladně vypláchněte ústa. Používejte po jídle, před a po čištění zubů alespoň dvakrát denně. Lesní balzám podporuje imunitu a zvyšuje účinnost přirozených ochranných funkcí ústní dutiny.

Země původu: Rusko.

Ваша цена:
120 CZK
Количество:

Искать: ""

0 кол-во
Корзина: 0 CZK

0 товаров за 0,00 CZK

Итоговая цена: 0 CZK
  • Корзина (0 CZK)0
  • Наши магазины