На складе

Balzám na valdajské bílé hlině 270ml Fito Cosmetic

Код товара:
n010049
EAN:
4670017923478
Общая доступность выбранного варианта:
13 кол-во
Описание:

Balzám na vlasy na valdajské bílé hlině F.K. 270ml

Bílá hlína z nejčistších přírodních oblastí Valdai je bohatá na jedinečné minerály, které vlasům obnovují, dodávají jim tloušťku, sílu a pružnost. Inovativní balzámová formulace obohacená komplexem tekutých keratinů, hroznového oleje a výtažku z citronové trávy, hluboce hydratuje, intenzivně vyživuje, plní vlasy vitalitou, eliminuje křehkost a průřez. Pro suché a obarvené vlasy. S komplexem tekutých keratinů. Hluboko vyživuje, hydratuje a regeneruje.

Složení: Aqua, Salviaofficinalisflowerwater (Infuze šalvěje), SchizandraChinensisFruitExtract (Extrakt z citronové trávy), CamelliaSinensisLeafExtract (Extrakt z bílého čaje), Glycerin, Behenamidopropy lDimethylamine, Glycerylmonostearate Seed Oils, Glycerylearearate, Glycerylearearate seedoil (hroznový olej), HydrolyzedKeratin, CocoylHydrolyzedOatProtein (Ovesný mléčný protein), Parfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzylalcohol.

Podmínky skladování: Skladujte v suchu a chladu. 

Bezpečnostní opatření: v případě kontaktu se sliznicemi opláchněte vodou. Je možná zvýšená individuální citlivost na jednotlivé komponenty.

Způsob použití: naneste na mokré umyté vlasy, rozetřete po celé délce a po 1-3 minutách opláchněte vodou.

Země původu: Rusko.

Ваша цена:
99 CZK
Количество:

Искать: ""

0 кол-во
Корзина: 0 CZK

0 товаров за 0,00 CZK

Итоговая цена: 0 CZK
  • Корзина (0 CZK)0
  • Наши магазины